jueves, 1 de julio de 2021

REUNIONS INICI DE CURS 2021-2022

 Benvolgudes famílies,

Les reunions inicials es faran en dos dies diferents i seran reunions telemàtiques, tot i que el setembre veurem quines indicacions sanitàries tenim :

  • Dia 6 de setembre tendrà lloc la reunió informativa per part de l’equip directiu amb les famílies. Les convocatòries seran una per educació infantil, a les 18.30h i l’altra per educació primària, a les 19.15h. També es penjarà a principi de setembre a la pàgina web i al gestib l’enllaç a la reunió i un díptic informatiu d’inici de curs.

  • Dia 7 es faran les reunions amb el tutor/a de cada grup, telemàticament a les 18h, exceptuant els grups de 4t d’EI ( 3 ANYS) que faran una reunió presencial al pati, sense infants i respectant les mesures de seguretat ,en dos horaris diferents , de 18 a 19h i de 19:15 a 20:15h. a principi de setembre us enviarem els enllaços a través del gestib i la pàgina web.

Recordau que les normes sanitàries canvien constantment, per tant d’aquí al setembre pot haver-hi canvis en l’organització de les reunions , la primera setmana de setembre estau pendents de la pàgina web i del gestib .

Gràcies per tot i bon estiu!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

COMPRA MATERIAL MATEMÀTIQUES 6è

  Benvolgudes famílies, En aquesta circular trobareu el document que us indica com fer la compra del material de matemàtiques pel curs vin...